Helden van Drenthe koffer draagt bij aan zichtbaarheid Drenthe is Biobased!

Tijdens de Drentse Top op 22 september werd de Helden van Drenthe koffer geïntroduceerd en uitgedeeld aan de ambassadeurs die zich inzetten om de zichtbaarheid en profilering van Drenthe is Biobased! uit te dragen. De koffer ging met de ambassadeurs mee naar huis en dat werpt zijn vruchten af.

Zo is Bioboxx, een van de ambassadeurs en deelnemer in de koffer, samen met minister president Mark Rutte in Amerika op een handelsmissie geweest. (Zie het twitterbericht hieronder)

Heeft de koffer met promofilmpje een inhoudelijke rol gespeeld bij het Open Days Event bij het onderdeel Biobased Economy in Brussel én neemt ambassadeur en deelnemer Drentea de koffer mee naar de Dutch Design Week in Eindhoven. Verder is het concept van de Helden van Drenthe koffer door Waterschap Reest & Wieden (ook ambassadeur en deelnemer) ingediend als innovatieve marketingtool voor de innovatieprijs van de Unie van Waterschappen.

Kortom de profilering en zichtbaarheid van de ontwikkelingen in Drenthe op het gebied van biobased worden met de koffer vergroot, zowel nationaal als internationaal. En dat is precies het doel! De Helden van Drenthe koffer biedt in combinatie met het filmpje een praktisch en concreet beeld van de innovatieve biobased ontwikkelingen in Drenthe. Niet in moeilijke taal maar in tastbare en zichtbare producten. En dat spreekt tot de verbeelding.