Kom 22 september naar het Biobased Business Event Emmen!

Locatie: Emmtec Industry & Businesspark

Inspireren, informeren en ontmoeten, daar gaat het om! Het Biobased Business Event Emmen is dé etalage voor biobased bedrijven en producten. Ontmoet uw businesspartners en potentiële investeerders. Laat u inspireren door en informeren over Innovatieve technische toepassingen en concrete business cases. De focus ligt op biocomposieten en biopolymeren (vezels/garens). Het draait om bedrijven en producten in de keten; van grondstof tot (half)fabricaat. We bieden u een zeer gevarieerd programma met o.a. een beursvloer, lezingen, showcases, matchmaking, workshops en demonstraties.

Topsprekers
Enkele topsprekers die we al hebben vastgelegd zijn Nelo Emerencia (Biobased Industries Consortium), Rop Zoetemeyer (Biobased Delta), prof. dr. Francesco Picchioni (Rijksuniversiteit Groningen) en Daan Dijk (Rabobank).
Op de beursvloer vindt u naast diverse bedrijven en concrete producten:

  • Onderwijsplein; jonge professionals worden klaargestoomd voor de toekomstige arbeidsmarkt. Onderwijsinstellingen laten zien hoe zij zich voorbereiden op ontwikkelingen op het gebied van de biobased economy en 3D-printen. Het onderwijsplein is een samenwerking tussen het Nederlandse en Duitse onderwijs, van MBO tot universiteit.
  • Financieringsplein; laat u informeren over investeringsmogelijkheden en diverse regelingen en subsidies in de biobased economy (mede mogelijk gemaakt door de Rabobank).
  • Meetingpoint; ga 1-op-1 in gesprek met uw toekomstige businesspartner. De BBE Netwerkapp helpt u met het vinden van de juiste match en het leggen van (nieuwe) contacten.

Houd onze website in de gaten voor een up-to-date programma.

3DprintEU congres
Het Biobased Business Event Emmen en het 3DprintEU congres werken dit jaar samen (klik hier voor meer informatie). 3DprintEU is hét event van Noord-Nederland op het gebied van 3D-printen en scannen. Bedrijven laten hun nieuwste producten en mogelijkheden zien op het gebied van 3D-metaalprinten en 3D-scantechnieken. Op het 3D-printerplein kunt u onder begeleiding aan de slag met 3D-printen van diverse objecten. Kortom, gezamenlijk bieden wij u een zeer aantrekkelijk programma!

Bezoeken?
Bent u werkzaam in de biobased economy, of nieuwsgierig naar de kansen en mogelijkheden? Op zoek naar bedrijven die u verder helpen in het ontwikkelen van biopolymeren en (bio)composieten, of wilt u bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Bezoek dan het Biobased Business Event Emmen op 22 september 2016. Ga naar www.biobasedbusinessevent.com en meld u vandaag nog aan! Vooraf aanmelden is verplicht ivm de veiligheidseisen van de locatie.

Kosten
De entree bedraagt € 40,- p.p. (inclusief lunch en consumpties, exclusief BTW). Dit biedt toegang tot het Biobased Business Event Emmen én het 3DprintEU congres.

Meedoen?
Wilt u uw product presenteren op de beursvloer? Neem dan contact met ons op via info@biobasedbusinessevent.com of kijk op www.biobasedbusinessevent.com. Aan de standruimte zijn geen kosten verbonden, wel betaalt u de entreevergoeding van € 40,- p.p.

Praktische informatie
Locatie: Emmtec Industry & Businesspark Emmen
Tijd: Hele dag (10.00 – 17.00 uur)
www: www.biobasedbusinessevent.com
e-mail: info@biobasedbusinessevent.com

Bekijk hier de digitale uitnodiging.